A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Державні реєстратори ознайомили студентів з практичними аспектами своєї роботи

Дата: 15.09.2020 13:23
Кількість переглядів: 1143

15 вересня 2020 року студенти магістратури Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відвідали державних реєстраторів Виконавчого комітету Новоселівської сільської ради Полтавського району Полтавської області для ознайомлення з початковими етапами створення приватного бізнесу та реєстрації нерухомого майна, та яку роль в цьому приймає державний реєстратор.

Фото без опису

Державні реєстратори Єрмашова Наталія Валентинівна та Стешіна Тетяна Остапівна ознайомили студентів з основними законодавчими положеннями державної реєстрації бізнесу та нерухомого майна, розповіли хто саме має право реєструвати, який пакет документів необхідний для проведення державної реєстрації, а також строки розгляду документів.

Присутніх було ознайомлено з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань та Державним реєстром речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, де вони мали можливість наглядно побачити як відбувається державна реєстрація.

Зустріч пройшла в простій невимушеній атмосфері. Студенти жваво цікавились тонкощами роботи державних реєстраторів та з великим інтересом слухали цікаві історії із практики державних реєстраторів. Під час розмови майбутні юристи довідались про те, як підготувати себе до роботи у майбутньому.

На завершення, державні реєстратори Виконавчого комітету Новоселівської сільської ради побажали студентам успіхів та щоб обрана ними професія стала справою життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь