A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада 14 вересня: основні завдання на поточний тиждень

Дата: 14.09.2020 11:56
Кількість переглядів: 632

На 15 вересня заплановане проведення конкурсної комісії для заняття вакантних посад відповідно до оголошених раніше конкурсів.

Фото без опису

Триватиме також підготовка до засідання виконкому, який заплановано  на четвер. Так як пройшли реєстрацію обидва гуртожитки громади - в Кованьківці і Божківському, на часі проведення процедури приватизації житла. Всі організаційні моменти оформлення майна в приватну власність потрібно узгодити на виконкомі. Також під час засідання планується  погодити надання дозволів на випилювання дерев, так як проведена значна робота по обстеженню таких дерев. А також необхідно напрацювати Положення про адмінкомісію. З відповідними повноваженнями.

Продовжуються роботи по вуличному освітленню громади. І паралельно розчистка чагарників.   

На цьому тижні планується збір документів для передачі їх  до департаменту екології Полтавської ОДА по включенню розчистки Свинківки в перелік природоохоронних заходів на 2021 рік.

Кураторство напрямку подальшого розвитку КП «Турбота», злиття його з ЖЕК, а також координацію допомоги  МПО доручили начальнику відділу просторового розвитку і земельних відносин Наталії Базавлук.

Директорка Агенції місцевого розвитку Юлія Попова доповіла, що на цьому тижні вивозимо зібрані в рамках конкурсу «Життя без сміття» відходи, зібрані учнями Божківського НВК. І намагаємося придати змагальності учасникам інших команд. Вона також попрохала присутніх включитися в голосування по конкурсу Бюджету участі,  голосування розпочинається  з сьогоднішнього дня. Проекти спрямовані на будівництво спортивних майданчиків, паркової зони, організації фестивалю та розвитку туризму.

Божківський клуб буде обстежено на предмет доцільності, або недоцільності переведення в нього сільради, бібліотеки і створення молодіжного центру з метою економії коштів на опаленні приміщення Надержинщинського старостату.

В с. Божкове, 15 вересня на 17.15. запланована зустріч з місцевими мешканцями.

На поточному тижні заплановане грейдерування декількох вулиць в Новоселівці, Терентіївці і Пасківці.

В селах Надержинщина, Крюково, Опішняни на цьому тижні будуть встановлені сучасні дитячі майданчики.

З огляду на успішне проведення Фестивалю дитячої пісні, очільниця відділу культури, молоді та спорту Юлія Загреба розповіла про запланований на 25 вересня захід, приурочений визволенню Полтави і відкриттю зони відпочинку на Острові в Терентіївці. А також про підготовку офіційного відкриття бібліотечного простору в Рунівщині і Новоселівці. Також триває робота по запуску роботи гуртків на території громади.

Начальник соціального відділу і захисту прав дітей Тетяна Мишко бере під особистий контроль роботу восьми соціальних працівників, якість надання ними послуг. Також серед її завдань інвентаризація всіх існуючих в громаді програм з надання матеріальної допомоги і зведення їх в єдину програму по громаді.  Фінансовий відділ має проаналізувати скільки коштів в рамках соціальної допомоги витрачено з початку року, і скільки залишилося. Домовилися оголосити збір одягу і продуктів  для дітей з родин, що потрапили у важкі життєві обставини в громаді.

Загальний відділ, очолюваний Інною Ждан, координує діяльність відділу культури, соціального забезпечення, ЦНАПу.

До його завдань протягом поточного тижня – заключення угоди з Укрпоштою про відкриття відділення в Терентіївці. Після чого можна буде спланувати роботи по ремонту приміщення.

Домовились також актуалізувати списки по доставці газових балонів жителям громади.

Визначитися з  місцями встановлення зупинок, так як підрядник – виправна колонія №16 готовий розпочинати підготовчі роботи для їх встановлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь