A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

У Новоселівській ОТГ реалізовано черговий проект "Бюджету участі 2019"

Дата: 13.09.2020 13:10
Кількість переглядів: 803

Ось нарешті дочекалися наші зірочки Фестивалю дитячої пісні "Молоді таланти", який цього року проводився вперше!

На свято завітав перший заступник сільського голови Бова Євген Юрійович, який розповів, що завдяки перемозі в конкурсі "Бюджет участі 2019" стало можливе проведення цього фестивалю. Він  побажав учасникам успішних виступів, а всім присутнім – гарного настрою.

На Новоселівській сцені своїми виступами порадували глядачів 31 учасник з 34 зареєстрованих. На фестиваль приїхали вихованці музикальних шкіл, училищ та шкільних колективів з усього Полтавського району.

Виступи оцінювало досвідчене та компетентне журі: Богодиста Ліна  Вікторівна (голова журі), Кульбашна Вікторія Вікторівна, Носенко Євген Іванович та Попова Юлія Михайлівна.

Кожен із виступів юних співаків вирізнявся особливою манерою виконання та вмінням триматися на сцені. Учасники розподілялися за віковою категорією: молодша, середня та старша групи у наступних номінаціях: "Академічний спів", "Народний спів", "Естрадний спів". Наприкінці фестивалю кожен учасник отримав диплом за участь у фестивалі та сувенірну продукцію від нашої місцевої майстрині з надписом: "Фестиваль дитячої пісні "Молоді таланти".

 

А від нашого поважного журі найкращі у своїх номінаціях та віковій категорії отримали ГРАН-ПРІ фестивалю та подарунки з солодощами. Серед них: молодша вікова категорія - Маляренко Варвара, середня вікова категорія - Негребецька Анастасія, старша вікова категорія - Опішнян Катерина. Прикрасою фестивалю стали також виступи молодшої та старшої групи хореографічного колективу "Грація" Рунівщинського будинку культури керівник Вікторія Гресь. Також танцювальний номер показала динамічна група підтримки, яка виступила разом в спільному номері з "Дуетом Унісон".

Також для діток була створена фото-зона, де вони могли зробити фото на згадку.

Під час фестивалю гостей та учасників пригощали солодкою ватою та попкорном, безкоштовно всім бажаючим наносили аква-грим, місцева майстриня провела мастер-клас з розмальовки пряників, познайомилися з Пластом, а на закінчення фестивалю веселі аніматори провели свою розважальну програму.

На пісенному фестивалі було весело і цікаво усім – від найменших до найстарших мешканців нашої громади. Надзвичайна атмосфера фестивалю, щирість та відвертість обдарованих дітей надовго залишиться в серцях гостей та учасників фестивалю!

 

Висловлюємо безмежну подяку організаторам фестивалю, членам журі, а також батькам учасників за терпіння, розуміння, віру в здібності й таланти своїх дітей. Атмосфера фестивалю наповнена натхненням, щирістю, радістю, а відвертість обдарованих дітей надовго залишиться в серцях гостей та учасників фестивалю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь