A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада 07 вересня

Дата: 07.09.2020 12:45
Кількість переглядів: 664

Основні задання на поточний тиждень всіх без виключення відділів сплановано з врахування побажань жителів громади, озвучених ними під час зустрічей.

Фото без опису

По відділу земельних відносин (керівник Н.Базавлук)

Проведені  переговори з власником ТОВ «Полтава-Сад» Д.Штанько щодо  відновлення дороги, яка сполучає с. Нсстеренки та с. Мар’ївка. Робота по відновленню дороги має бути найближчим часом розпочата.розпочато.

Було здійснено виїзд в с. Березівка, з метою обстеження водного об’єкту, який використовується ТОВ «Полтава-Сад» для поливу полів – обстежено водний об’єкт. Підготовлено та направлено лист ТОВ «Полтава-Сад» з метою надання ними відповідних документів, які б підтверджували факт законного використання ставка.

Продовжуються роботи з виготовлення та коригування проектів щодо водопостачання, водовідведення та розчистки річки Свинківка до відповідних програм Полтавської обласної ради, з метою залучення коштів з обласного бюджету

По питанню будівництва артезіанських свердловин в с. Божкове та с. Терентіївка та водогону в с. Новоселівка – розміщено спрощену процедуру закупівлі послуг на сайті Прозоро на будівництво свердловини в с. Терентіївка. Проектно-кошторисну документацію щодо будівництва артезіанської свердловини в с. Божкове подано на повторну експертизу.

Обстежено місця в с. Глоби для встановлення пам’ятної дошки жителів села Глоби, які загинули на фронтах другої світової війни. Схвалено проект стели, який запропоновано виконавцем. Триває робота по укладенню договору на виконання робіт.

Питання щодо переходу через річку Свинківка в с. Глоби – перехід обстежено на місцевості. На даний час в бюджеті Рунівщинського старостату відсутні кошти для фінансування даних робіт (орієнтовна сума, яка потрібна 150,0 тис. грн.).

Процес щодо приватизації квартир в багатоквартирному будинку в с. Кованьківка буде розпочато з 07.09.2020 р.

 По КП «Турбота», (керівник С.Гресь)

Із завдань поточного тижня - прибирання території кладовища с Рунівщина, с. Петрашівка. Вивіз сміття з них.  Продовження благоустрою с. Черкасівка і с. Божково.  Спил аварійних дерев, в тому числі в селах Божки, Опішняни, Вербове, особлива увага одиноким людям похилого віку щодо спилювання дерев на території їхніх домогосподарств.

По відділу культури молоді та спорту Новоселівської сільради (керівник Ю.Загреба) минулого тижня віжбувалося знайомсьво новопризначеного керівника з завідувачами клубів, керівниками колективів. Узагальнюється інформація по роботі гуртків, доцільності запровадження нових секцій, гуртків, активностей для школярів і дорослих Також з’ясовувалася потреба в коштах на наступний рік для розвитку культури і спорту в громаді.

 Серед основних завдань поточного тижня - організація та проведення фестивалю дитячої пісні «Молоді таланти».Дата проведення: 12.09.2020 р., об 11 год. 00 хв.. Реєстрація учасників: 12.09.2020 р., 09 год. 30 хв..Місце проведення: подвір’я біля Будинку культури,вул. Олени Пчілки, 33,с. Новоселівка.

Системна і планомірна робота проводиться відділом соціального забезпечення захисту прав дітей (керівник Т. Мишко ) Сформовані списки одиноких псіонерів, незахищених, дітей із сімей, які потрапили в складні життєві умови. Керівник і спеціаліст відділу постійно виїжджають  в села громади, зустрічаються з такими сім’ями, підключаються до вирішення їхніх проблем.

За результатами сьогоднішньої наради домовилися про проведення позачергової сесії сільської ради, необхідність якої пов ’язана з потребою в затвердженні кошторису виборчого процесу в громаді.

Сесія орієнтовно призначена на 16 вересня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь