A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Зустріч в с.Божки: «Нам сюди взагалі нічого не допомагали»

Дата: 04.09.2020 11:59
Кількість переглядів: 759

На зустрічі з жителями с. Божки (Черкасівський старостат) 3 вересня в.о. сільського голови Євген Бова розповів людям про зміни в підходах до управління громадою після відставки 23 червня Людмили Макаренко. «Ми набрали фахових людей, молодих, робота пішла. Прислухатися до людей і якісна робота депутатського корпусу – це те основне, від чого ми відштовхуємося.

Фото без опису

 Він також розповів про запроваджену програму вуличного освітлення по всій території громади, про ремонт доріг, який зараз відбувається в межах всіх наявних фінансових ресурсів. Про роботу комунального підприємства , спилювання аварійних дерев, чагарників.

Розповів керівник також про перевезення, про те, що довелося розірвати договори з попередніми перевізниками, ввели безкоштовні перевезення для пенсіонерів два рази на місяць та для інших пільгових категорій населення.

Після інвентаризації всіх земельних ділянок по громаді,  були виявлені всі порушення в землекористуванні. Які зараз виправляються. Триває виготовлення технічної документації.  Тепер немає такого, що тому землю дам, тому не дам. Громадянин відповідно до законодавства може звернутися сільради. За місяць його документи будуть розглянуті і рішення прийняте», — повідомив Євген Бова.

Зробити дорогу проїзною. Нам сюди взагалі нічого не допомагали, скаржаться люди. Дорогу ремонтували в складчину, додають вони. Також присутні жителі села підняли питання доставки продуктів першої необхідності, адже в селі проживають в основному пенсіонери. Сьогодні автолавка привозить в село хліб раз на тиждень. Люди обурені, що цього мало.

Домовилися, що влада громади по даному населеному пункту  вирішить найближчим часом питання випилювання аварійних дерев, розчищення чагарників на узбіччях, з’ясує питання підвезення продуктів по даному населеному пункту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь