A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

В Новоселівській громаді відзначили День Знань!

Дата: 01.09.2020 15:53
Кількість переглядів: 904

Сьогодні 1 вересня, в День знань, керівники і спеціалісти Новоселівської сільради побували в шкільних навчальних закладах громади і привітали школярів, вчителів та батьків з цим святом.

Фото без опису

Цьогоріч вперше за парту сіли 44 першокласники з сіл Новоселівської ОТГ.На свято 1 Дзвоника в школи Новоселівки та Божківського завітали в.о. голови, перший заступник голови Новоселівської сільради Є.Ю. Бова Є.Ю. та керівник загального відділу  І.М.Ждан. Вони вручили подарунки від сільради першокласникам. 

В школу с.  Рунівщина на свято завітали керівники та спеціалісти відділів сільради Т.С. Мишко, О.С. Щетініна О.С., Ю.Г.Загреба.

Всі школи громади, незважаючи на відсутність допомоги з боку держави, забезпечені до навчального року антисептиками, засобами захисту та господарськими товарами.

Також протягом тижня Новоселівська сільська рада в особі начальника та головного спеціаліста відділу соціального обслуговування захисту прав дітей, відвідала дітей з багатодітних родин, які йдуть до 1 класу. Привітала з прийдешнім першим вересня та вручили подарунки від Полтавського обласного центру  служб для сім'ї, дітей та молоді.

Нехай цей навчальний рік принесе нові знання нашим дітям, успішне проходження навчального процесу для всіх його учасників. Бажаємо і учням, і вчителям, а також батькам залишатися здоровими в цей непростий час.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь