A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Що зроблено і що в планах на поточний тиждень: підсумки апаратної наради

Дата: 31.08.2020 15:42
Кількість переглядів: 766

«Два тижні ми зустрічались з людьми. Багато питань, які хвилюють людей, взагалі поточні – не глобальні, які навіть не вимагають матеріальних затрат. Виключно уваги з боку влади – це перевезення, благоустрій. На цьому тижні ми продовжуватимемо  вирішувати ці проблеми, і зокрема проблему підвезення дітей», - почав нараду виконуючий обов’язки Новоселівського сільського голови Євген Бова.

Фото без опису Фото без опису

Він також нагадав про прийнятий колективний договір, який повністю регламентує виплати заохочень працівникам сільради. Всі мають отримати зароблену зарплату, а не тільки за те, що людина просто прийшла на роботу о 8-ій і пішла о 17-ій. Тому, розуміючи непопулярність такого кроку, я не толеруватиму бездіяльність працівників і наполягатиму на справедливому преміюванні, — резюмував він.

Євген Юрійович попередив, що сигнали про те, що «стара гвардія» не полишає мрій ще «покерувати» йдуть звідусіль. А тому попросив всіх працівників сільської ради бути відповідальними і уважними, а також готовими до будь-яких провокацій.

Далі керівник надав слово начальнику відділу земельних відносин, просторового планування, розвитку територій та екологічної безпеки Н.О.Базавлук.

По цьому відділу за минулий тиждень, з 25.08.2020 р. по 27.08.2020 р. виконано: організовано розроблення та розроблено технічний паспорт на приміщення бібліотеки в с. Тереніївка, з метою розташування в ньому відділення Укрпошти. А саме: представниками БТІ 26.08.2020 р. здійснено обміри приміщення бібліотеки, розробляється технічний паспорт на об’єкт нерухомого майна. Підготовлені документи для оголошення спрощеної процедури із закупівлі послуг для розроблення генеральних планів с. Пасківка та с. Петрашівка. Оголошення про закупівлю послуг з розроблення генерального плану с. Пасківка розміщено 27.08.2020 р. Оголошення на с. Петрашівка буде розміщено після внесення змін до кошторису Рунівщинської сільської ради. Розпочаті роботи  по розчистці ставка в с. Новоселівка.

На поточний тиждень основні завдання по відділу: проведення роботи, направленої на відновлення ТОВ «Полтава-Сад» дороги, яка сполучає с. Нестеренки та с. Мар’ївка. Підготовка документів, необхідних для включення проектів сільської ради щодо водопостачання, водовідведення та розчистки річки Свинківка до відповідних програм Полтавської обласної ради, з метою залучення коштів з обласного бюджету.  Обстеження місця в с. Глоби для встановлення пам’ятної дошки жителів села Глоби, які загинули на фронтах другої світової війни. З’ясування обсягу робіт по ремонту стели загиблим захисникам в с. Нестеренки. Вирішити питання щодо переходу через річку Свинківка в с. Глоби. Вивчити і дати пропозиції по питанню збору по громаді небезпечних відходів й подати свої пропозиції.

Начальник  відділу загальної, кадрової та організаційної роботи І.М. Ждан доповіла, що за період з 25.08.2020 р. по 27.08.2020 р.  проведено зустрічі в громадах сіл Нестеренки, Черкасівка. Підписаний договір на виготовлення дошок оголошень. Зібрана інформація щодо опалення сільських клубів та с.р. Дозакуплені необхідні товари для початку освітнього процесу. Організовано та проведено урочисте відкриття пам’ятної дошки загиблому Олександру Бублику на школі в с. Рунівщина. А також вшанування полеглих захисників України. Триває роздача талонів для пільгових перевезень пенсіонерів громади.  Досягнуто домовленостей  з перевізниками щодо маршруту в с. Мар’ївка.  Вирішено з перевізниками і РДА питання додаткових маршрутів для Рунівщини і Нестеренок.Також розвезена додатково закуплена техніка для роботи ЦНАПів та підключена спеціалістом.

Завданнями поточного тижня є досягнення домовленостей з перевізниками про безкоштовний проїзд школярів сільради.  Проведення конкурсів на заміщення вакантних посад.

По відділу соціального забезпечення захисту прав дітей та охорони праці його начальниця Т.С. Мишко доповіла, що сформовано  квартирний облік дітей позбавлених батьківських прав та дітей сиріт. Сформовано списки людей, які потребують соціальних послуг. Розвезені подарунки дітям багатодітних родин, які йдуть до 1 класу. Замовлені безконтактні термометри в кількості – 4 шт. Сформовані списки першокласників. На поточному тижні будуть  формуватися особові справи багатодітних родин, що проживають на території Черкасівського старостату. Планується розпочати формування особових справ дітей інвалідів, дітей/сімей учасників АТО, дітей,  позбавлених батьківського піклування, що проживають на території Черкасівського старостату. А також будуть проінспектовані багатодітні родини в селі Кованьківка, складання відповідної документації, перевірка готовності дітей до школи (садочка).  Зібрана інформація про одиноких осіб на території громади.

За інформацією директорки Агенції місцевого розвитку Ю. Попової, на поточному тижні йтиме підготовка до офіційного відкриття двох сучасних бібліотечних просторів, обладнаних за грантові кошти: Центру громадської активності в с. Рунівщина – дообладнаний буквально минулого тижня та БібліоХаб в с. Новоселівка. Наразі в громаді триває конкурс по сортуванню твердих побутових відходів серед учнів навчальних закладів громади. Триває процедура стратегічної екологічної оцінки Стратегії Новоселівської ОТГ. Разом з працівниками культури відбуватиметься організація Фестивалю дитячої пісні «Молоді таланти».  

По КП «Турбота» його керівник С. Гресь доповів, що новоприйнятих працівників с. Черкасівка забезпечено косами і паливом. Тривало розвезення і установлення бетонних плит під існуючі сміттєві баки, йшло спилювання аварійних дерев. Боролися з амброзією в громаді. Завдання наступного тижня: в зв’язку з появою нових баків необхідно переглянути графік вивезення твердих відходів по громаді та відкоригувати його.  Заплановані також: благоустрій с. Черкасівка, благоустрій в’їзду в с. Терентіївка. Продовження облаштування плит під сміттєві баки по всій громаді.  А також спилювання аварійних дерев с. Новоселівка, с. Вербове, с. Петрашівка. 

На цьому тижні начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Ю.Загреба запланувала знайомство з директорами бібліотек: Новоселівки, Кованьківки, Черкасівки, Терентіївки, Рунівщини (збір інформації стосовно роботи цих закладів). Збір інформації по гуртках, які працюють при закладах культури Новоселівської ОТГ, а також інформації про учасників, що входять до них. Проведення інвентаризації у закладах культури Новоселівської ОТГ. З’ясування потреб  культури, молоді, спорту та туризму для планування бюджету на 2021 рік. Завершено облаштування 2-х бібліотечних просторів за грантові кошти – у Новоселівці (нові меблі та офісна техніка) та Рунівщині (ремонт, нові меблі та офісна техніка). Наша громада – єдина в Полтавському районі, яка так активно реанімує старі бібліотеки. Необхідно організувати їх урочисте офіційне відкриття: продумати сценарій, список запрошених, розмістити оголошення. Разом із бібліотекарями: розробити презентацію цих просторів. Організаційні заходи по реалізації проекту Фестиваль дитячої пісні «Молоді таланти», який заплановано провести 12 вересня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь