A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада в Новоселівській сільраді 25.08.2020 року

Дата: 25.08.2020 14:13
Кількість переглядів: 786

На черговій апаратній нараді підвели підсумки роботи минулого тижня. Фактично всі керівники підрозділів прозвітували про виконання поставлених завдань. Зокрема, всі підготовчі роботи по приведенню у відповідність ПКД по свердловині в Терентіївці завершено. На цьому тижні прогнозовано, що вже буде оголошено тендер на її спорудження.

Фото без опису

Минулого тижня до Держводгоспу були адресовані листи на коригування проектів розчистки річки Свинківка. Мета цієї роботи – потрапити в програми спів фінансування зазначених робіт спільно з екологічним фондом на наступний рік.

Серед завдань відділу земельних ресурсів на поточний тиждень (керівник Наталія Базавлук)– з’ясування можливості та доцільності розроблення технічного паспорту на приміщення бібліотеки в с. Тереніївка, з метою розташування в ньому відділення Укрпошти. А також наповнення відповідним контентом розділу сайту Новоселівської громади: «Земельні відносини, просторовий розвиток, екологія» (продумати і запропонувати структуру розділу, оприлюднити  генеральні плани населених пунктів, які вже виготовлені, можливо, те, що буде цікаве жителям громади в діяльності відділу)

По  відділу загальної, кадрової та організаційної роботи І.М. Ждан запланували виїзд в громади Нестеренки, Черкасівка, збір інформації щодо опалення сільських клубів та с.р. та замовлення необхідних товарів для відкриття освітнього процесу з початку нового шкільного року. Старостам доручено забезпечити підвіз найбільш незахищених мешканців громади з віддалених сіл в центральну садибу у випадках потреби послуг секретаря сільради (в разі необхідності отримати довідку про смерть чи в інших невідкладних випадках).

На поточному тижні розпочинається Конкурсу по сортуванню відходів, в якому приймуть участь старшокласники трьох шкіл громади. Його організацією займається керівниця Агенції місцевого розвитку Юлія Попова.

Начальник відділу соціального забезпечення захисту прав дітей та охорони праці Тетяна Мишко спільно із старостами продовжить формування списків людей, які потребують соціальних послуг. А також будуть розвезені подарунки дітям багатодітних родин, які йдуть до 1 класу. І обстежені умови проживання дітей, які опинилися у важких життєвих обставинах.

Керівнику КП «Турбота» С. Гресь поставлене завдання завезти закуплені плити для встановлення сміттєвих баків. Тендер на їх виготовлення і поставку виграв ТОВ "Запоріжкомунсталь", - ліцензований виробник, який запропонував найнижчу ціну за бак. Внаслідок чого, на зекономлені кошти буде дозамовлено ще 29 баків.

З цього тижня вже забезпечені косами і паливом працівники з благоустрою с. Черкасівка. Вони розпочнуть повноцінну роботу.

Запланували завершити проект «Стоп Амброзія».

Наразі тривають роботи по асфальтуванню доріг в Божківському і дооблаштування комунальної зони відпочинку на Острові кохання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь