A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

В Новоселівській громаді запрацював відділ культури, молоді, спорту та туризму

Дата: 21.08.2020 14:01
Кількість переглядів: 1073

Днями начальник відділу загальної, організаційної та кадрової роботи Інна Ждан зустрілася з директорами будинку культури та сільських клубів. Відбулося знайомство новопризначених спеціалістів Новоселівської сільради  з  працівниками  бібліотек Новоселівки, Кованьківки, Черкасівки, Терентіївки,  Рунівщини.

 

Обговорили питання щодо графіку роботи клубів, роботи існуючих гуртків, а також  що потрібно змінити для повноцінного функціонування клубів. 

Домовилися про організацію спільного звітного концерту клубних закладів, щоб громада бачила що в кожному селі є клубний заклад, який потрібно розвивати, створювати гуртки різного напрямку. Це і орігамі, і ліплення, і розпис, і малювання, і співи, і хореографія та ін. 

Спілкувалися щодо графіку роботи який має бути в клубному закладі і доведений до населення, щоб кожна дитина яка проживає у громаді була задіяна до занять в гуртках, а для всіх жителів були створені всі умови для розвитку культури в нашій громаді.

В найближчих планах - проведення  інвентаризаціі майна, введення журналів реєстрації гуртків, створення обрядової зали. Домовилися залучити представників всеукраїнської організації «Пласт», широкого залучення працівників відділу культури до спільних заходів з працівниками бібліотек, проведення  різних фестивалів.

Директори будинків культури повинні до понеділка подати списки гуртків, працівників з зазначенням  їх днів народження, списки апаратури, костюмів, графіку роботи закладу та гуртків, план роботи до кінця року.

Нагадаємо, 03.08.2020 року конкурсна комісія Новоселівської сільської ради призначила переможцем конкурсуна посаду начальника відділу культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Новоселівської сільської ради Полтавського району Полтавської області – Загребу Юлію Григорівну. Яка з наступного тижня приступає до виконання посадових обов’язків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь