Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відсутність транспортного сполучення і доріг – основні проблеми жителів Петрашівки

Дата: 20.08.2020 08:36
Кількість переглядів: 408

На зборах громади Петрашівки з першим заступником сільського голови Євгеном Бовою та спеціалістами Новоселівської сільради говорили про наболіле. Це відсутність транспортного сполучення між селом і Новоселівкою.

Фото без опису

Домовилися, що питання буде вирішене найближчим часом або шляхом домовленостей з перевізником – у визначені дні і час. Або по типу «соціального таксі», коли жителів пенсійного віку, також у визначених випадках зможуть підвозити з Петрашівки у Новоселівку і назад.

Також нагальним є питання облаштування переходу через річку Свинківку. Зараз кладка, якою змушені користуватися петрашівці, є аварійною. Євген Юрійович пообіцяв вивчити це питання разом з директором комунальної служби і знайти правильне рішення.

Фото без опису

Обурені люди станом дорожнього покриття, яке значною мірою понівечив важковаговий транспорт, який перевозить видобуту глину з кар’єрів. Присутня на зібранні начальник земельного відділу Наталія Базавлук розповіла, що зараз з власником кар’єрів проводиться робота по заключенню соціальної угоди, яка дозволить хоча б частково відремонтували ділянки дороги. Хоча це і тимчасовий вихід з ситуації.

Людей турбують проблеми з електропостачанням. Євген Бова поінформував про проведену спільну роботу з Полтаваобленерго. Але пояснив, що сільрада не є суб ’ єктом правовідносин між Полтаваобенерго і конкретними споживачами. А тому в кожному конкретно випадку люди мають безпосередньо звертатися за вирішенням питань до Полтаваобленерго.

Фото без опису

Проблеми в громаді накопичувалися роками, вирішити їх за декілька місяців неможливо. А тому, по черзі і системно, крок за кроком вони вже вирішуються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь