A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Щотижнева апаратна нарада Новоселівської сільради 10.08.2020 р.

Дата: 10.08.2020 17:18
Кількість переглядів: 410

На черговій апаратній нараді Новоселівської сільради 10 серпня підвели підсумки зробленого за тиждень і намітили завдання на поточний.

Фото без опису

Постійне живе спілкування з жителями громади виявило актуальні проблеми і дещо змістило пріоритети в роботі сільради. В частині благоустрою, організації перевезень, і т.д.

З цього тижня старости на регулярній основі будуть об’їжджати всі населені пукти своїх старостатів. Основна мета – люди повинні відчувати увагу, бути поінформованими щодо можливостей, передбачених тими чи іншими програмами сільради.

Так, серед робочих питань відділу земельних відносин, просторового планування, розвитку територій та екологічної безпеки на наступний тиждень – коригування існуючих проектів розчистки русла річки Свинківка. Так як на підставі експертного висновку гідрологів, існуючий проект загрожував екологічній безпеці водойми. А також протягом поточного тижня запланували визначитись з місцями, де в населених пунктах в 2021 році час вже подбати про тротуари і які дороги продовжити ремонтувати. Наразі ж триває переукладення договорів оренди землі на території Черкасівського, Надержинщинського, Рунівщинського та Новоселівського старостатів.

По  відділу загальної, кадрової та організаційної роботи триватиме підготовка матеріалів до запланованої на 20 серпня сесії Новоселівської сільської ради.

Також запланували провести інвентаризацію всіх існуючих програм, допрацювати їх і винести на розсуд депутатів. Розібратися з можливістю функціонування відділення Укрпошти, доцільності відкриття ще одного відділення «Нової пошти » на території громади. З’ясувати можливість підключення терміналів у с.р.

З цього тижня повноцінно запрацював в громаді відділ соціального забезпечення захисту прав дітей та охорони праці. Тому завданнями цього відділу є збір інформації по старостатам громади, стосовно відповідних категорій дітей, які потребують уваги органів місцевого самоврядування. Прийняти відповідні рішення по нещодавно створеній опікунській раді при Новоселівській сільраді.

По КП «Турбота» на цьому тижні заплановані роботи з благоустрою с. Петрашівка, ремонт лавочок в Божківському, благоустрій кладовища в с. Божково. Вуличне освітлення с. Божківське і багато інших поточних питань.

Перший заступник сільського голови  Євген Бова поінформував, що на вихідних довелося виїздити в Божківське з приводу чергової аварії з каналізацією. Оперативно знайти спеціалістів допомогла обласний депутат Ірина Вікторівна Степаненко. Як результат, роботи на аварійній свердловині мають бути здійснені протягом цього тижня.

Силами працівників МПО заплановано долучитися до встановлення дитячих майданчиків на території громади. А також ліквідацувати аварійні дитячі майданчики в с. Крюково, Опішняни, Пасківка, Терентіївка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь