Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Запрошуємо до громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Новоселівської ОТГ та Плану заходів її реалізації

Дата: 05.08.2020 16:17
Кількість переглядів: 619

Шановні мешканці громади! З 5 серпня 2020 року до 23 серпня 2020 року включно проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Новоселівської об’єднаної територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2020 – 2027 рр. та Плану заходів із її реалізації.

Фото без опису

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони дозволять доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади. Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії та плану заходів із її реалізації. Текст документа можна переглянути як на офіційному сайті (https://novoselivka-gromada.gov.ua/proekt%C2%A0strategii-rozvitku-novoselivskoi-otg-na%C2%A020202027-roki-21-33-33-18-05-2020/), так і безпосередньо у Новоселівській сільській раді.

Просимо Вас до 23 серпня 2020 року включно на електронну адресу novoselivkasr@gmail.com надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно Додатку (завантажити). Зауваження та пропозиції приймаються також в Новоселівській сільській раді.

За необхідності та можливості проводитимуться громадські обговорення в приміщенні адміністративної будівлі Новоселівського сільського будинку культури (с. Новоселівка, вул. Олени Пчілки, 33). Контактною особою з питань громадських обговорень проекту Стратегії розвитку Новоселівської ОТГ та Плану заходів із її реалізації є директор КУ «Агенція місцевого розвитку територіальних громад Полтавського району Попова Юлія Михайлівна», тел. (099) 057-75-22.

У подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані, узагальнені в єдиний документ та передані на розгляд сесії сільської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю представників адміністративних одиниць, що увійшли до складу Новоселівської об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників підприємств, установ, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців Фонду Розвитку Місцевої Демократії (Польща) і ГО «Європейський діалог» (Львів).

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Новоселівська об’єднана територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та раціонально розподілити ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь