Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Щотижнева апаратна нарада Новоселівської сільради 03.08.2020 року

Дата: 03.08.2020 21:34
Кількість переглядів: 649

В рамках традиційної щотижневої апаратної наради підвели підсумки виконання протокольних завдань минулої наради.

Фото без опису

У відділі земельних відносин, просторового планування, розвитку територій та екологічної безпеки завершена інвентаризація земель. За її підсумками направлені відповідні звернення до уповноважених органів щодо притягнення до відповідальності порушників земельного законодавства. А також продовжується підготовка додаткових угод до договорів оренди землі в сторону її збільшення, що дозволить отримати додаткові кошти до бюджету сільської ради.

Одним з ключових завдань на наступний тиждень даного відділу - спільно з Агенцією місцевого розвитку та старостами визначитись з наявністю потенційних земельних ділянок, які можуть бути запропоновані для будівництва промислових об’єктів, туристично-рекреаційних комплексів, об’єктів торгівлі чи інших видів економічної діяльності для відображення в інвестиційному паспорті Новоселівської громади.

Начальник відділу загальної, кадрової та організаційної роботи І.М. Ждан доповіла про те, що минулого тижня завдання по напрацюванню програм стосовно пільгових перевезень, фінансової підтримки КП «Турбота» та вуличного освітлення в цілому виконані. Залишається допрацювати деталі і оприлюднити  програми на сайті громади. На цьому тижні працівники відділу працюватимуть над запровадженням талонної системи по перевезенням. А також працюватимуть над ревізією існуючих програм по благоустрою, дорогам та інфраструктурі і підготувати зміни для затвердження на сесії. Також за відділом – подача заявки в обленерго на заміну аварійних електроопор з додаванням фото.

Директорка Агенції місцевого розвитку Ю. Попова доповіла про участь в реалізації  4х проектів Бюджет участі та 3х проектів Екологічні ініціативи та звітування по мірі їх виконання. А також про продовження експерименту зі збором втор сировини від населення на території Нестеренківської сільської ради.

 По КП «Турбота» С. Гресь на поточний тиждень заплановані роботи з благоустрою в с. Божківське та надання послуг з благоустрою згідно заявок від населення. Також будуть готуватися площадки під плити для подальшого встановлення на них баків. Разом із староствами подати до виконкому на 06.08.2020 р.  заяви на  спилювання аварійних дерев на території громади.

 На четвер, 6 серпня, заплановане засідання виконавчого комітету Новоселівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь