A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Експеримент по збору вторсировини в Новоселівській громаді розпочато

Дата: 31.07.2020 09:22
Кількість переглядів: 935

Забезпечення належних санітарних та екологічних умов проживання мешканців громади – одне з першочергових завдань Новоселівської сільської ради. Задля цього щодня працюють  наші комунальники, які обкошують узбіччя, вивозять відходи з території населених пунктів. З метою запровадження практики сортування відходів у всій громаді поступово встановлюються контейнери для роздільного збору сміття. Налагоджено співпрацю з ГО «Полтава без сміття», активісти якої збирають вторинну сировину та направляють її на переробку.

Фото без опису

30 липня в с. Терентіївка організовано виїзний прийом вторинної сировини у населення. Мешканці села приносили склотару, ПЕТ-пляшки та макулатуру. За це вони на місці отримали кошти. Наразі напрацьовується графік прийому вторинної сировини у селах громади. Про дату, місце і час будемо повідомляти заздалегідь. У селах Новоселівка, Рунівщина та Божківське невдовзі працюватимуть пункти прийому вторинної сировини. А на кінець серпня заплановано проведення конкурсу серед учнівської молоді по збору твердих побутових відходів. Про деталі буде оголошено згодом.

Сортування відходів допоможе вирішити проблему виникнення стихійних сміттєзвалищ та зберегти наше довкілля для нащадків. Відбудеться взаємовигідний обмін: люди позбавляться непотрібних відходів, що накопичуються в господарстві та захаращують територію ще й отримають за це гроші, обмінні пункти – отримають для переробки вторинну сировину. А населені пункти стануть чистішими. Вигідно всім!

Тож закликаємо кожного жителя Новоселівської громади вже з сьогоднішнього дня почати сортувати відходи свого господарства!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь