A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

На зібранні в Рунівщині радилися щодо благоустрою центру села

Дата: 29.07.2020 19:17
Кількість переглядів: 1558

Сьогодні в центрі села Рунівщина відбулося зібрання, ініційоване місцевими депутатами Вадимом Забільським, Олександром Лещенком, Романом Юсипом та в.о. старости Тамарою Голишевою щодо долі занедбаного приміщення Укоопспілки, яке знаходиться в селі Рунівщина по вулиці Гагаріна,1, перенесенню непрацюючих МАФів, паркану коло стадіону та для вирішення питання з «відрізаною» газовиками трубою газопостачання, що унеможливить опалення приміщення Рунівщинської сільради.

На зустріч також були запрошені обласний депутат Ірина Степаненко,  перший заступник сільського голови Євген Бова, начальник відділу земельних відносин Наталія Базавлук. А також представники споживчого товариства Микола Товкайло, Наталія Косенко, та власники МАФів. Занедбана будівля Рунівщинського споживчого товариства складається з двох частин, одна - пошкоджена пожежею, а інша, вціліла ,виглядає придатною для експлуатації після здійснення капітального ремонту.


Керівництво громади і депутати говорять, що в селі немає жодного приміщення для дозвілля молоді, якого громада дуже потребує. Але для цього потрібно з’ясувати, хто ж є насправді  власниками приміщення споживчого товариства і земельної ділянки під ним і визначитися з можливістю передачі його у комунальну власність громади.
Зі слів представників споживчого товариства,  приміщення перебуває на балансі  цього підприємства. Але пред’явити підтверджуючі документи вони не змогли. Пообіцявши надати їх найближчим часом. 

Зі свого боку, Ірина Вікторівна запевнила присутніх в готовності максимально сприяти передачі даного приміщення в комунальну власність громади. І цілком підтримала ідею реконструювати його під сучасний центр дозвілля. Також вирішили за згодою з власниками МАФів, прибрати їх з центра села, з метою його подальшого благоустрою та перенести їх на приватні території власників. По питанню газової труби з’ясували, що підстав відрізати приміщення сільради від газопостачання представниками Полтавагазу не було. А тому наступного тижня делегація від громади поїде в Полтавагаз для позитивного вирішення цього питання. Ірина Вікторівна, як депутат допомагатиме у відновленні  газопостачання в Рунівщинській сільраді. А також запропонувала свою фінансову допомогу в насадженні живоплоту замість зношеного паркану поблизу сільського стадіону та парку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь