A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася чергова нарада працівників та установ Новоселівської ОТГ

Дата: 27.07.2020 13:17
Кількість переглядів: 927

На традиційній апаратній нараді в понеділок підвели підсумки виконання завдань, запланованих минулого тижня і погодили плани роботи на поточний тиждень.

Начальник відділу земельних відносин, просторового планування, розвитку територій та екологічної безпеки Н. Базавлук ознайомила присутніх з планом роботи на наступний тиждень. Зокрема, триває вивчення питання і формування пропозицій щодо передачі об’єктів нерухомого майна комунальної власності у власність чи користування юридичним або фізичним особам; аудит земель на території Надержинщинського старостату; вирішення питання передачі частини будівель колишнього санаторію «Лісові поляни» в комунальну власність Новоселівської сільської ради. Запланована зустріч з директором Цегельного заводу для укладення соціальної угоди з метою залучення додаткових ресурсів у громаду.

Начальник відділу загальної, кадрової та організаційної роботи І.М. Ждан доповіла про виконання запланованих завдань та плани на цей робочий тиждень. Серед головних – підключення ЦНАП до соціальної громади; встановлення програми АСКОД для ведення діловодства в сільраді; вирішення питання про укладання договору з послуг соціального працівника; оприлюднення звітів в.о. старост і депутатів на сайті громади. Необхідно також проаналізувати завантаження персоналу сільських рад та в разі необхідності підготувати пропозиції щодо оптимізації штату.

Основна  увага директора Агенції місцевого розвитку Ю. Попової протягом цього тижня буде зосереджена на проектній діяльності. Це подання 5-ти проєктів на конкурс «Бюджет участі 2020»; безпосередня участь у реалізації проектів, що перемогли у конкурсі «Бюджет участі 2019» та «Екологічні ініціативи»; підготовка звітної документації про реалізацію європейського гранта БібліоХаб – вже цього тижня в Новоселівській бібліотеці з’являться нові меблі. Так як в нашій громаді створено перше ОСББ, Юлія Попова надасть представникам створеного ОСББ детальну інформацію про можливості енергоаудиту багатоквартирного будинку, про Програму Енергодім. Це дозволить отримати часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках. На постійній основі надаватиме консультації по заповненні заявок для Фонду енергоефективності.

Першочерговими завданнями фінансового відділу є укладання з обласною радою договору про передачу міжбюджетних трансфертів для придбання асенізаційної машини, яку Новоселівська сільська рада за сприяння обласного депутата Ірини Степаненко має отримати з Полтавського обласного екологічного фонду. Будуть підготовлені пропозиції щодо отримання рентної плати від власників кар’єрів там, де вони не надходять, та щодо стягнення в бюджет недоотриманих коштів. Має бути вирішене питання фінансування КП «Турбота».

Керівник КП «Турбота» С. Гресь наголосив на необхідності термінового проведення технічного огляду сміттєвоза, який обслуговує наші населені пункти. Вирішуються питання закупівлі плит під сміттєві контейнери, виконання робіт з благоустрою у населених пунктах Вільховий ріг, Новоселівка, Нестеренки. На цьому тижні буде укладено договір на вивезення ТПВ з відділенням Нової пошти. На контролі питання проведення тендерних процедур по КНС в с. Божківське та злиття  КП «Турбота» і бувшого ЖЕКу.

Важливими завданнями першого заступника Є. Бови є: контроль за всіма тендерними процедурами, які здійснюються сільською радою та оголошення тендеру на ремонт внутрішніх доріг громади. На цьому тижні разом зі старостами і директором Агенції місцевого розвитку маємо визначитися, які саме заходи з енергомедернізації об’єктів бюджетної сфери будемо реалізовувати, а також вартість цих робіт. Уже працює комісія, яка покликана оцінити вартість і черговість робіт. Є. Бова організовує встановлення дитячих майданчиків і спортивних споруд в тих селах, де їх немає. Триває підготовка до проведення конкурсу на посаду начальника відділу культури, молоді, спорту та туризму, яка призначена на 8 серпня. Вирішуються юридичні питання розміщення бази КП на території колонії. Вже традиційними стали виїзди в населені пункти громади для зустрічі з людьми та з’ясування проблем, які потребують негайного вирішення. На цьому тижні також заплановані такі виїзди.

Значна увага в громаді приділяється благоустрою населених пунктів. Так, на цьому тижні, 30 липня в с. Терентіївка буде організовано прийом вторинної сировини від мешканців – склотари і склобою, ПЕТ-пляшок, макулатури та ін. Виїзна бригада працюватиме з 16.00 до 18.00 біля магазину, що навпроти переїзду.

Кожен староста відповідальний за проведення робіт з благоустрою на своїх територіях. Особливо це стосується знищення карантинного бур’яну – амброзії біля подвір’їв мешканців і в місцях загального користування. До кінця цього тижня будуть оприлюднені звіти про результати роботи старост на своїх посадах.

Усі працівники відділів та установ активно готуються до засідання 14 позачергової сесії 7 скликання, засідання 14 позачергової сесії 7 скликання. Головними питаннями цієї сесії будуть затвердження програм, які дозволять повноцінно фінансувати КП «Турбота», започаткування нового порядку перевезень в громаді, в тому числі, з надання пільг нашим громадянам. А також затвердження програми, яка допоможе привести забезпечити належне вуличне освітлення в громаді.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь