A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Якими знаннями має володіти депутат сільської громади?

Дата: 22.07.2020 15:39
Кількість переглядів: 1170

Побудова спроможної й сучасної громади неможлива без активної участі добре обізнаних, володіючих знаннями у сфері місцевого самоврядування, депутатів. Від професійності яких значною мірою залежить успішний розвиток територіальних громад.

Фото без опису

Керівники Новоселівської сільської ради розуміючи це, організували навчання для місцевих депутатів, яке пройшло сьогодні у приміщенні Новоселівського сільського будинку культури. Головний акцент повноваження, права та обов’язки депутатів. Перший заступник сільського голови Євген Бова наголосив на юридичній складовій в діяльності депутата, а також на тому, що законодавець передбачив в якості обов’язків та прав депутатів. На конкретних прикладах він пояснив, чим має займатися депутат в межах свого виборчого округу.

Начальник відділу земельних відносин, просторового планування, розвитку територій та екологічної безпеки Наталія Базавлук пояснила депутатам основи земельного законодавства, якими мають володіти депутати, представляючи інтереси своїх виборців. Акцент зробили на важливості та необхідності містобудівної документації, зокрема, генеральному плані та інвестиційному паспорті.

На семінар завітали й спеціалісти з опалення ТОВ «Акватерм», які розповіли про різні види котлів, їх переваги та механізм дії.  Оскільки Новоселівська сільська рада хоче забезпечити якісне опалення для всієї інфраструктури Новоселівської громади. А спеціаліст загального відділу Інна Тарасенко розповіла депутатам про важливість побудови комунікації депутатів як з виборцями, так і з керівництвом громади задля відстоювання інтересів своїх виборчих округів. А також розповіла про необхідність своєчасної подачі декларацій та звітування депутатів про результати своєї роботи.

Подібні тематичні навчання депутатів будуть на регулярній основі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь