A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Каналізація в Божківському: смердюча «спадщина», яка дісталась оновленій громаді

Дата: 21.07.2020 17:43
Кількість переглядів: 1049

Фото без описуПротягом останніх декількох років жителі Божківського страждають від проблем зі зношеною каналізацією, введеною в експлуатацію ще 1976 року. З того часу не проводився жодний капітальний ремонт.

Не поспішав вирішувати болючу проблему і в. о. старости Григорій Варава. Ситуація зрушила з місця тільки зараз, коли оновлене керівництво громади, за підтримки обласного депутата Ірини Степаненко зайнялися виготовленням проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт КНС та водогону, з метою найближчим часом провести відповідні роботи на умовах співфінансування з обласним бюджетом.

Зараз ці проекти в роботі. Минулого року Ірина Вікторівна також посприяла у виділенні коштів для спорудження свердловини, яку чинний в. о. старости не спромігся з початку року ввести в експлуатацію. Тому цими днями жителі вулиці 40 років Перемоги знову мають чергову аварію каналізаційної мережі, яку не в змозі ліквідувати власними силами.

Нечистоти заливають подвір’я, а люди змушені вдихати їдкий запах, який розповсюджується довкола. Сьогодні на місце аварії виїхали перший заступник сільського голови Євген Бова та начальник відділу загальної, організаційної та кадрової роботи Інна Ждан. В. о. начальника КП «ЖКГ Божківське» Віталіна Зязюн розповіла про першочергові проблеми, пов’язані зі зношенням каналізаційних мереж та свердловинами води. Інна Ждан та Євген Бова зустрілися з місцевими мешканцями.


Обурені люди нарікають на бездіяльність в. о. старости Надержинщинської сільської ради Григорія Вараву та на заступника сільського голови Олександра Семенка у питанні ліквідації аварії. Говорять, що останній ще тиждень тому пообіцяв допомогти, та так і не приїхав, до того ж не відповідає на дзвінки.


Працівники Новоселівської сільської ради в чергове звернулися за допомогою до обласного депутата Ірини Степаненко, яка відразу організувала виїзд на місце бригади спеціалістів. Оглянувши місце аварії, вони встановили, що негайно потрібна заміна каналізаційної труби та дообладнання додаткового колодязя. Ці роботи розпочнуть вже завтра і завершать за декілька днів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь