A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася щотижнева планова нарада керівництва громади

Дата: 13.07.2020 16:52
Кількість переглядів: 576

Сьогодні відбулася чергова нарада керівників, начальників відділів Новоселівської ОТГ. В якій взяли участь в.о. голови Ольга Кузьменко, перший заступник голови Євген Бова, начальник відділу земельних відносин, просторового планування, розвитку територій та екологічної безпеки Наталія Базавлук, начальник відділу загальної, організаційної та кадрової роботи, начальник фінансово-економічного відділу Вікторія Монич, головний бухгалтер Лариса Маляренко, в.о. старост, а також депутати бюджетної комісії.

Фото без опису

 Минулий тиждень пройшов під знаком підготовки до сесії, виконання завдань, поставлених на минулій нараді, зустрічей з людьми в Кованьківці, Божківському в рамках громадських обговорень та толоки в Новоселівці.

Щотижневе планування роботи старост і начальників відділів з контролем виконання запланованого поки що тільки входить в практику роботи керівництва громади, але вже зараз доводить свою дієвість. Потрібен час, щоб самі старости і працівники адаптувалися до нового темпу і нових завдань. Саме за результатами виконання конкретних завдань в подальшому відбуватиметься коригування оплати праці і керівників, і старост.

Величезна робота пророблена по аудиту фінансово-бухгалтерської документації, документообігу, кадровим питанням. На цьому зупинилися в своїх звітах керівники відповідних підрозділів.

В результаті наведення порядку в фінансах, на голосування депутатів на сесію 14 липня буде винесене питання виділення коштів для встановлення спортивних споруд і дитячих майданчиків там, де їх не вистачає. Саме це прохання,  після доріг, найчастіше  озвучують люди на зібраннях і в соцмережах.

Крок за кроком наближаємося до вирішення питання перевезень жителів громади. І зараз акценти будуть зміщені з підтримки перевізників, як це практикувалося раніше, на організацію власне перевезень. І наведення порядку з пільговими перевезеннями. Вони мають стати адресними. Це буде і на користь людям і зекономить кошти громади.

 Відключені від газопостачання адмінбудівлі та бюджетні заклади громади потребують енергомодернізації і першочергового переведення цих установ на автономне опалення. Завтра депутати  будуть визначатися з переліком будівель і черговістю виконання робіт з переведенням на автономне опалення.

 По ремонту доріг всередині громади змінами в бюджет передбачено півтора мільйони гривень. Зараз проводимо необхідні тендерні процедури для визначення підрядника по виконанню цього поточного ремонту.

Продовжується процес інвентаризації земель в громаді. Кінцевою метою якого є приведення у відповідність до вимог закону всіх дозвільних документів землекористувачів. І пошук додаткових джерел фінансування громади. Так, щойно завершена інвентаризація земель Черкасівської сільради. На цьому тижні інвентаризація пройде в Надержинщинській та Нестеренківській сільраді. Також старости отримали завдання проаналізувати інформацію, щодо земельних ділянок під кіосками. А також сприяти приведенню у відповідність до чинного законодавства правовстановлюючих документів на всі земельні ділянки.

Що стосується поводження з твердими побутовими відходами в громаді, найближчим часом буде оголошений конкурс між школярами, суть якого в популяризації роздільного сортування відходів. Орієнтовно конкурс стартує в середині серпня.Також йде підготовка проектів для участі в обласному Бюджеті участі.

Але одним з ключових і надважливих завдань на сьогодні є налагодження роботи комунального підприємства «Турбота». Завтра депутати проголосують за виділення коштів на придбання техніки для зміцнення його матеріально-технічної бази. А також в зв’язку з прийнятим раніше рішенням,  в процесі реорганізації підприємства будуть переглянуті штатний розклад та посадові оклади працівників.

Крок за кроком громада розвивається і рухається вперед і цей рух є незворотним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь