A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Нарада 6 липня 2020 р.

Дата: 06.07.2020 15:34
Кількість переглядів: 425

Цього понеділка, 06 липня 2020 р. відбулася нарада, в якій взяли участь в.о. голови, старости, керівники відділів та комунальних установ. На нараді підведено підсумки: які з запланованих завдань виконані протягом минулого тижня; намітили конкретні плани, які маємо реалізувати за цей тиждень.

Фото без опису

Тезово, про що йшлося на нараді:

  1. Для працівників сільської ради створено комфортні умови роботи: повністю замінено меблі, до середи завезуть офісну техніку, вже проводиться швидкісний інтернет. Розпочато роботи по облаштуванню санітарного вузла. Жодної бюджетної копійки на все це не витрачено. Всі проплати здійснені за кошти обласного депутата Ірини Степаненко як внесок в майбутнє сучасної, потужної і успішної Новоселівської громади.
  2. Заступник сільського голови Олександр Семенко доповів про розробку Програми про перевезення жителів Новоселівської ОТГ (буде винесена на сесію). Триває об’їзд територій громади для ревізії контейнерів для відходів. Тривають роботи по укладанню угод з підприємцями щодо вивезення відходів. Завершується розробка ПКД на будівництво артезіанської свердловини в с. Божково. На наступному тижні буде проведено спилювання аварійних дерев, проведені громадські обговорення в с. Крюково (стосовно облаштування кладовища) і с. Божківське  (щодо організації роботи муніципального ринку). Серед завдань на тиждень:  сформувати перелік комунального майна, надати пропозиції по його використанню. Надати перелік установ комунальної власності, які потребують енергомодернізації. Напрацювати схему вивозу відходів з території ОТГ для оприлюднення на сайті. Узагальнити перелік колодязів, які потребують обстеження. Завершити обстеження місцевих доріг, які підлягають першочерговому ремонту. Оголосити процедуру закупівлі павільйонів для зупинок громадського транспорту.
  3. Начальник відділу земельних відносин, просторового планування, розвитку територій та екологічної безпеки Н. Базавлук: підготовлено Розпорядження про проведення інвентаризації земель сільської ради та Положення про визнання майна без господарським (буде винесено на сесію); проаналізовані укладені договори на виконання робіт (земельних, геодезичних). Завданнями на наступний тиждень є: підсумки інвентаризації використання земель на території Черкасівської сільської ради; початок проведення аудиту на решті територій; вирішення організаційних питань щодо земельної ділянки для розміщення кладовища для жителів сіл Божківське та Крюкове; аудит безхозного майна на території Надержинщинської сільської ради, а також консультації відповідального спеціаліста із земельних питань щодо проведення аудиту земель та ін.
  4. Начальник відділу загальної, організаційної та кадрової роботи І. Ждан. Розроблено: Положення про загальний відділ та створені посадові інструкції начальника відділу та діловода, Колективний договір та правила внутрішнього розпорядку; Інструкція щодо ведення діловодства. Заведені журнали з  кадрової роботи та журнали реєстрації  розпоряджень та ін. Запропоновано придбати бухгалтерську програму та програму документообігу  (питання буде винесено на наступну сесію). Проведений аудит кадрової роботи, особових справ та номенклатури справ і діловодства – протягом наступного тижня ці сектори будуть приведені до умов, що відповідають чинному законодавству. Серед завдань, з-поміж іншого: актуалізація інформації на сайті громади.
  5. Директор Агенції місцевого розвитку Ю. Попова. Проведено аналіз Програми соціально-економічного розвитку громади на 2020 рік. На сьогодні завдання Програми виконані на 35%. До кінця року зможемо виконати на 80%. Решту завдань запропоновано доповнити і перенести на наступний рік. Узагальнено реєстр підприємців громади. Із 71 підприємців на території громади зареєстровано лише 55. Запропоновано активізувати роботу з підприємцями на предмет їх реєстрації в нашій громаді. Агенція готова надавати підприємцям інформаційну підтримку і здійснювати пошук грантових коштів для розвитку їх бізнесу. Ми виграли в конкурсі «Людяність і взаємодопомога»: гуманітарна ініціатива проти пандемії. Отримаємо засоби індивідуального захисту для медиків на суму понад 197 тис. грн. Серед завдань на наступний тиждень: доопрацювати Реєстр підприємців ОТГ; надати пропозиції щодо організації конкурсу між учнями шкіл громади по сортуванню відходів; почати підготовку проектів для подання на конкурс Бюджет Участі; висвітлення інформації на сайті громади.
  6. Начальникові фінансового відділу В. Монич поставлено завдання: розробити прогноз бюджету на 2021 рік; актуалізувати бюджетний регламент на сайті громади; почати оприлюднення фінансової звітності на сайті громади; надати інформацію про плани проплат у відповідності до бюджету на наступному тижні; про проект внесення змін до бюджету в разі перевиконання доходів на наступну сесію.
  7. Головний бухгалтер Л. Маляренко проінформувала про суму надходжень на рахунки сільради минулого тижня і про суму видатків. Поставлено завдання вносити проплати в систему e-data; підготувати бухгалтерську документацію на отримання благодійної допомоги від БФ «Відродження»; контролювати проплати виконавцям робіт.
  8. Керівник КП «Турбота» С. Гресь протягом наступного тижня має подати на затвердження графік вивезення відходів з території громади; укласти угоди на вивезення відходів з підприємцями; здійснити інвентаризацію наявних контейнерів для відходів і дати пропозиції про потребу у додаткових контейнерів і плит під них (кількість, вартість), карту розташування сміттєвих майданчиків.
  9. Г.М. Варава доповів про отримання технічних умов для підключення свердловини, збудованої в 2019 р.; на цьому тижні представники санстанції здійснять забір води для проведення її експертизи
  10. Г.П. Котляревський вирішує питання ремонту дитячих майданчиків, знищення аварійних дерев на кладовищі; викошування бур’янів біля клубу.
  11. Т.В. Голишева доповіла про завезення піску на зону відпочинку на р. Свинківка, встановлення волейбольної сітки і розмітку волейбольного майданчика; тривають роботи по ремонту вуличного освітлення.
  12. М.Г. Мосійчук підняв питання про необхідність вирішення питання з аварійною будівлею школи в с. Черкасівка; протягом тижня проводилися роботи з благоустрою територій.  
  13. Старости мають підготувати перелік проблемних питань по своїх округах до кінця цього тижня для озвучування на наступній нараді.
  14. Усі відділи і установи активно готуються до сесії, яка відбудеться 14 липня.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь