Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Працюємо над покращенням благоустрою громад

Дата: 26.03.2020 19:02
Кількість переглядів: 382

Після відвідування практичних семінарів програми «Молодь змінить Україну» виникла ідея проекту, який буде корисним не тільки жителям с. Рунівщина, а й мешканцям Новоселівської ОТГ та прилеглих громад.

Фото без опису

Отже, ідея полягає у створенні Громадського простору на березі р. Свинківка в с. Рунівщина! Це те місце, де всі ми збираємося на святкування Водохреща, де відпочиваємо у спекотні дні.

Наразі за фінансової підтримки сільської ради ми здійснили благоустрій прибережної зони – вирубали чагарники, встановили 2 сміттєві контейнери, 2 столики з лавками під накриттям, огородження, провели водопостачання (є колонка з питною водою).

Найближчим часом буде завезено пісок для облаштування пляжної зони.

Після закінчення карантину плануємо встановити додаткові об’єкти благоустрою: столики з лавками під накриттям, дитячу гірку і пісочницю, волейбольний майданчик і поле для міні-футболу. Виділена санітарна зона (туалет, переодягальня).

За умови залучення додаткових фінансових ресурсів даний Громадський простір може стати не тільки постійним місцем відпочинку і проведення дозвілля для місцевих мешканців, але і привабливим туристичним об’єктом.

Тож наразі ми шукаємо партнерів, які зможуть надати фінансову підтримку або матеріальну (дерев’яні дошки, цвяхи, інструменти), які необхідні для будівництва об’єктів благоустрою.

Кожен може допомогти у побудові зони відпочинку для себе і для своїх рідних!

Дуже потрібні люди, які зможуть змайструвати і встановити дерев’яні об’єкти благоустрою! Звертайтеся за телефоном: (050) 735 72 90 – Юлія Провороцька.

Наголошуємо: усі роботи будуть проводитися після завершення карантину!

Усім здоров’я і гарного настрою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь