A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоселівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вчителі Новоселівської ОТГ підвищують рівень кваліфікації

Дата: 11.01.2020 09:08
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сучасний світ дивовижно стрімкий та динамічний. Кожного дня з’являються нові винаходи, створюються корисні ресурси та програми, здійснюються наукові відкриття. Головним же стає вміння знаходити потрібну інформацію, пристосовуватися до змін та навчатися впродовж життя.

Закон України «Про освіту» зазначає, що підвищення кваліфікації – це набуття особою нових та/або вдосконалення раніше набутих компетентностей у межах професійної діяльності або галузі знань. Згідно з чинним законодавством, педагоги повинні постійно підвищувати свою кваліфікацію. Так і вчителі навчальних закладів Новоселівської об’єднаної громади постійно працюють над удосконаленням свого професійного розвитку. Зокрема, 8 січня 2020 р. в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Олеся Гончара відвідали вчителі Полтавського району. Для викладачів зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти було проведено інформаційний захід, присвячений ювілею Василя Симоненка, підготовлена тематична добірка методичної літератури та ознайомлення з відділами бібліотеки.

Учителі обговорили декілька нагальних освітніх питань для професійного зростання, ознайомилися з матеріалами обласного науково-методичного семінару «Проблеми викладання зарубіжної літератури».

Від успішного та постійного підвищення кваліфікації вчителя, без перебільшення, виграють усі: і педагоги, і діти, і батьки, і держава загалом. Адже коли вчитель є висококваліфікованим, діти можуть отримувати якісну освіту, яка дозволить їм реалізувати себе у житті. А отже, приносити користь своїй родині, громаді та державі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь